Categories
Het Filosofisch Diner

Een filosofie-blog (ofwel een flog?)

2020 was het jaar waarin we de buitenwereld voor een groot deel moesten mijden en meer tijd dan ooit thuis en ook online doorbrachten. En hoewel dat lang niet altijd vrolijk stemde, leverde het zo nu en dan toch wat inspiratie op en was het een uitgelezen kans om nieuwe dingen uit te proberen. Het resultaat staat nu voor je op het scherm.

Een (filosofische) blog, een soort online terzijde bij Het Filosofisch Diner. Hier deel ik korte stukjes met indrukken van wat ik heb gezien, gehoord, geroken of geproefd. Geen zware kost, maar licht verteerbare bespiegelingen die het bijzondere in het alledaagse reflecteren. Smakelijke zaken in het algemeen dus, die je hopelijk inspireren om zelf ook eens stil te staan bij de fijne pleziertjes die je zintuigen je kunnen bezorgen.

Blader er eens rustig doorheen en ontdek bijvoorbeeld wat ik zoal kook (en oppeuzel), drink en lees. Ook plaats ik hier updates over aankomende evenementen en verslagen van wat geweest is. En wat er verder nog op mijn pad komt…